Empresa

Vam ser pioners en equips per a la mecanització de cultius farratgers: picadores ensitjadores de farratges, recol·lectores de farratge, sembradores d'alfals, userda i praderia.

Actualment Agro Orga SA disposa en la seva infraestructura d'una plantilla de professionals qualificats i d'unes instal·lacions que, amb el pas del temps, s'hi han incorporat els equips necessaris amb tecnologia actual. Això ha permès dedicar-nos a diferents tasques en el sector ramader i subministrar, a altres empreses, conjunts i peces fabricades en els nostres tallers, sense desatendre els nostres clients de maquinària agrícola ni el parc dels nostres fabricats.

La nostra estructura d'empresa familiar ens permet oferir als nostres clients un tracte directe, àgil, personalitzat i eficaç.

Instal·lacions

Disposem d'unes instal·lacions equipades amb maquinària actual que ocupen 2.500 m2, en dues naus, en un solar de 10.000 m2. Tenim un equip de col·laboradors externs per oferir el millor preu i garantia de qualitat en els projectes que requereixen processos o serveis addicionals.

Relació de maquinària i serveis disponibles

Màquines de Tall:

Cisalla Medusa 3.000 x 6 mm – Cisalla hidràulica Geka HYD 50 – Cisalla Gayru – Màquina de plasma – Serra cinta – Serra circular.

Màquines per al Mecanitzat:

Torn revòlver amb copiador hidràulic – Llimadora – Fresadora horitzontal – Fresadora vertical – Trepant radial – Trepant de columna – Laminadora Seny – Màquina de corbar tubs Tejero 32 mm.

Premses excèntriques:

Mios 65 Tn. – Arisa 160 Tn. equipades amb Devanadora-Aplanadora i Alimentador pneumàtic.

Plegadores hidràuliques:

Ajial 120 Tn. taula de 3.000 mm – Axial 30 Tn. taula de 1.200 mm.

Equips de soldadura

2 Robots Panasonic d'arc polsat amb taula giratòria – 3 equips de soldadura Mig Mag – Soldadura Tig – Soldadura punts Sunarc SP 630 – Màquina de soldar perns Cutlass Clipper 8.

Manipulació i càrrega:

Carretó hidràulic Hyster 2,5 Tn. – Polipast 2,5 Tn. – Transpalets manuals – Moll de càrrega.

Ramon Orga Orga Agro Orga SA, taller (1) Agro Orga SA, taller (2) Agro Orga SA, taller (3) Producto acabado