Fabricació de peces metàl·liques

Agro Orga SA està especialitzada en la transformació metàl·lica, en l'acoblament i muntatge de tota mena de peces o conjunts: des de cantilever per emmagatzematge, conjunts de mecanismes i components per a la indústria ramadera, fins a bastides per la construcció.

Dels diversos processos de producció, destaquem els següents: tall, estampació, embotició, corbat, soldadura amb robot d'arc polsat, Mig Mag manual, soldadura a punts, soldadura de perns i acoblament de conjunts. Una part important de la producció es realitza amb acer inoxidable.

Maquinària

Estem preparats per a la fabricació en sèrie de màquines complexes, complements i equips per la ramaderia. Som proveïdors de primeres marques des de fa molts anys, ser mereixedors de la confiança dels nostres clients ens ha donat prestigi en el mercat europeu.

Construcció

Entre els nostres clients, figuren grans empreses vinculades al món de la construcció. Fabriquem per a elles, elements de protecció per la seguretat i components que apliquen en el camp de la logística i l'emmagatzematge.

Interiorisme

En el camp de l'interiorisme hem treballat de la mà d'arquitectes i decoradors, col·laborant en els seus projectes, incorporant, en cuines i banys, elements personalitzats d'acer inoxidable.

Mobiliari urbà

La nostra capacitat d'adaptació en la producció d'elements en sèries curtes i altres peces de fabricació artesanal ens ha permès col·laborar en el desenvolupament i acabat de peces metàl·liques i d'acer inoxidable de mobiliari urbà, amb diferents acabats.

Robot soldador Cajetín de dos salidas para silos Estanterías Cantilever Complemento inoxidable cocina y baño Mobiliario urbano